Headerbild ISO Zertifizierungen (Desktop)
Headerbild ISO Zertifizierungen (Mobil)

Een hoge kwaliteit van producten en diensten –

gegarandeerd aan de hand van ISO-certificeringen

We zijn sinds 1996 een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf en ISO 14001 kwam daarbij in 2001. De certificering van onze managementsystemen is erg belangrijk voor ins, want het garandeert dat onze bedrijfsprocessen voldoen aan de hoge internationale normen die worden gesteld aan kwaliteits- en milieumanagement.

ISO 9001:2015 - kwaliteitsmanagementsysteem

Effectieve kwaliteitsmanagementsystemen worden gekenmerkt door duidelijke bedrijfsstrategieën en -doelen, efficiënte en transparante processen, meetbare resultaten en continue verbeteringen. Ze verhogen de klanttevredenheid, geven duidelijk de verantwoordelijkheden aan, motiveren medewerkers, verlagen de kosten door fouten te vermijden, verbeteren de concurrentiepositie, verminderen de risico's en verbeteren het imago.

ISO 14001:2015 - milieumanagementsysteem

Het milieumanagementsysteem draagt bij aan het op eigen verantwoordelijkheid continu verbeteren van de milieuprestaties van een organisatie. Het verschaft concurrentievoordelen en draagt bij aan het veiligstellen van de toekomst van de onderneming. Een ISO 14001 certificaat is een wereldwijd erkend document dat de goed functionerende, succesvolle milieuprestaties van een organisatie aantoont, waarbij de focus ligt op continue verbetering, het vermijden van milieuvervuiling en het naleven van regelgeving.

Dokument - Qualitätsmanagement - ISO Zertifikat NL

Schweisszertifikat

Onze lascertificeringen

Leer meer
ISO Zertifikat

ISO-certificeringen

Leer meer
Umweltmanagement

Ons milieubeleid

Leer meer