Headerbild Zukunftsvisionen (Desktop)
Headerbild Zukunftsvisionen (Mobil)

Klaar voor de toekomst

Dankzij onze multi-channel-strategie.

We bedienen de markt via vier gelijkwaardige verkoopkanalen die elkaar ondersteunen: buitendienst, mobiele servicetechnici, telefonische verkoop en onze B2B eShop. Onze klanten hebben de mogelijkheid om hun goederen via het kanaal van hun keuze bij ons te kopen.

Digitalisering speelt in ons dagelijks werk en in alle disciplines een belangrijke rol. Het verbetert onze prestaties en productiviteit, en ondersteunt ons bij het optimaal gebruikmaken van middelen en bij het optimaliseren van arbeidsvoorwaarden en -processen. Er zijn al essentiële onderdelen van onze verkoopprocessen gedigitaliseerd en we hebben onze medewerkers altijd betrokken bij digitale veranderingen.


‘We blijven blijft ook de volgende generatie een familiebedrijf!’

Sinds oktober 2016 is Simone Lang, dochter van de oprichter van het bedrijf Wilhelm Lang, managing partner van de hele bedrijvengroep. Het strategisch beheer blijft dus in de familie.

Zukunftsvisionen - Portraitbild Simone Lang
Zukunftsvisionen - Portraitbild Heribert Bertram

Samen met Heribert Bertram, gedelegeerd bestuurder (COO) van de LANGGROUP, houdt het topmanagement het bedrijf op koers voor groei naar de toekomst. 

We nemen onze verantwoordelijkheid en dragen traditionele waarden uit. De directie van TECHNOLIT GmbH onderschrijft deze stelling van harte. Constante en gezonde groei is vanaf het begin een belangrijk criterium voor de onderneming geweest. Om financieel sterk en onafhankelijk te zijn en om op lange termijn duurzaam succes te boeken, erkent de directie haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ook richting toekomst. 


Firmengeschichte

Geschiedenis 
van bedrijf

Leer meer
Unsere Kunden

Ons 
klantenbestand

Leer meer
Unsere Werte

Waarden van 
onze medewerkers

Leer meer
Zukunftsvisionen

Visies op 
de toekomst

Leer meer
Soziales Engagement

Sociaal 
engagement

Leer meer