Headerbild Kooperationspartner (Desktop)
Headerbild Kooperationspartner (Mail)

Samenwerking met gerenommeerde samenwerkingspartners

is een belangrijke bouwsteen van ons succes

Om nog beter te kunnen inspelen op de individuele behoeften van onze klanten en om hen van uitgebreid advies te voorzien, werken we al jaren nauw samen met betrouwbare en bekwame partners. Onze klanten profiteren dan ook in alle opzichten van ons solide netwerk. Buiten onze binnenlandse en buitenlandse leveranciers zijn onze belangrijkste samenwerkingspartners inkooporganisaties uit de industriële sector, de commerciële branche en de automobielsector onder andere:

WS Wieländer+Schill

WS Wieländer+Schill GmbH & Co. KG is een wereldwijde toonaangevende fabrikant van professionele, speciale gereedschappen voor carrosserie. De firma heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf met internationaal succes door nauw samen te werken met vooraanstaande autofabrikanten. Hun kerncompetentie is snij-, las- en klinknageltechniek.

Leer meer
Imagebild - Kooperationspartner Wieländer+Schill

Carbon GmbH 

Carbon GmbH is expert op het gebied van innovatieve koetswerkreparaties. Met baanbrekende reparatie-oplossingen voeren vakmensen qua carrosserie kwalitatief hoogwaardige en efficiënte reparaties uit volgens de aanwijzingen van de fabrikant zonder dat er nieuwe onderdelen nodig zijn. Carbon GmbH onderscheidt zich ook dankzij hun ultramoderne reparatieconcepten en de meest actuele reparatie-know-how met betrekking tot staal en aluminium.

Leer meer
Imagebild - Kooperationspartner Carbon