Headerbild EM Fieber NL (Desktop)
Headerbild EM Fieber NL (Mobil)

WE JUICHEN MEE

Exclusieve kortingsactie voor al onze nieuwsbriefabonnees

Wij van TECHNOLIT zijn niet alleen experts in gereedschap en apparatuur van hoge kwaliteit, maar ook gepassioneerde fans van de sport. 
Daarom willen we ons enthousiasme met je delen en samen met jou de wedstrijden aanmoedigen.

Wat betekent dat voor jou? 

We juichen mee is een exclusieve kortingsactie die speciaal voor jou, onze nieuwsbriefabonnees, is bedoeld. Je hebt de mogelijkheid om te profiteren van een exclusieve kortingscode van 10% voor geselecteerde producten in onze TECHNOLIT eShop.

Hoe werkt het?

Het is simpel: als ons team een wedstrijd wint of gelijk speelt, dus als we scoren, ontvangen al onze nieuwsbriefabonnees automatisch een kortingscode van 10% in hun nieuwsbrief, in het ideale geval 7 keer!

Je kunt deze code dan inwisselen in het winkelmandje in onze eShop en zo een aantrekkelijk prijsvoordeel krijgen.

Waarom zou je je aanmelden voor de nieuwsbrief?

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief mis je geen enkele van onze exclusieve acties meer. Je ontvangt regelmatig updates over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en kortingsacties.

Daarnaast blijf je altijd op de hoogte van relevant nieuws uit de branche en kun je profiteren van onze deskundige kennis.

Kom meer te weten over innovatieve oplossingen, toepassingsvoorbeelden en feedback van klanten.

Registreer nu en profiteer!

Verzeker je van exclusieve korting en mis geen enkele van onze spannende promoties. Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en blijf ons een stap voor! Alle actiecodes van de „We juichen mee“ actie kunnen niet met elkaar worden gecombineerd. Je bent echter wel welkom om deze actie te combineren met onze Spray-actie.


De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

U kunt zich altijd afmelden, en u heeft het recht het verwerken van uw persoonsgegevens voor dit doel in te trekken. Meer informatie is te vinden in onze privacyverklaring.

Privacyverklaring