Headerbild Unsere Werte (Desktop)
Headerbild Unsere Werte (Mobil)

Competente en gemotiveerde medewerkers zijn belangrijk voor ons!

We schatten onze medewerkers naar waarde, want ze zijn ons grootste goed. We zien onszelf als ‘TECHNOLIT-familie’ waarin ons handelen wordt gekenmerkt door wederzijds respect, transparantie en eerlijkheid. We dragen dat gevoel van saamhorigheid op alle niveaus uit. We respecteren ieders persoonlijkheid en stimuleren ieders talenten. Het blijven opleiden en trainen van onze medewerkers is de basis van ons succes. Wij verbinden mensen en teams op een efficiënte manier met elkaar en beschouwen dat als een doorslaggevende succesfactor waardoor medewerkers de vrijheid hebben om initiatief te tonen tijdens het werk en zelf om processen mee vorm te geven.

De medewerkers van de TECHNOLIT buitendienst spelen een cruciale rol. Zij werken samen met speciale teams met medewerkers uit verschillende disciplines aan gemeenschappelijk succes. Onze mensen kunnen op elkaar rekenen, staan met de neuzen dezelfde kant op en hebben daarnaast creatieve vrijheid die reële kansen oplevert bij een sterke werkgever. Dat geldt zowel voor werkplaatsexperts, communicatietalenten en techneuten als voor nieuwkomers.

Bij TECHNOLIT doen we er alles aan om te zorgen dat uw werk niet zomaar een baan is. Het feit dat u bij ons werkt, moet u een gevoel van trots en tevredenheid geven zodat u positief in het leven staat. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen het beste uit jezelf kunt halen wanneer werk en privé in alle fases van je leven in balans zijn. TECHNOLIT biedt u een individueel programma met financiële en andere voordelen die zekerheden bieden voor de toekomst, uw gezondheid en levensvreugde bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Unsere Werte - Arbeit im Außendienst

Achter je overtuigingen staan en op elkaar kunnen rekenen –
De waarden van onze samenwerking

Verantwoordelijkheid

Unsere Werte - Verantwortung

Vertrouwen

Unsere Werte - Vertrauen

Vrijheid

Unsere Werte - Freiheit

Transparantie

Unsere Werte - Transparenz

Kracht

Unsere Werte - Leistung

Succes

Unsere Werte - Erfolg

Verantwoordelijkheid en vertrouwen

We zien onszelf als netwerk.

Daarom schuiven we de verantwoordelijkheid niet af op afzonderlijke afdelingen of mensen, maar dragen en delen we de verantwoordelijkheid binnen onze gemeenschap.

We dragen de verantwoordelijkheid en nemen zelfstandig beslissingen.

Daarbij laten we ons leiden door de gedeelde doelen, waarden en principes van TECHNOLIT.

We zijn ons ervan bewust dat ons handelen automatisch invloed heeft op anderen.

Daarom zorgen we aan de hand van communicatie en contact voor betrokkenheid en gemeenschap.

Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen.
We hebben geen bureaucratie nodig omdat we ervan overtuigd zijn dat onze mensen hun werk op een verantwoorde manier doen. Dit principe heeft zich al bewezen, omdat we inmiddels weten dat we anders steeds maar handelingen uitvoeren en eisen stellen als er zich problemen voordoen en er aanpassingen nodig zijn.


Vrijheid

Door een gemeenschappelijk doel te ontwikkelen, krijgt ieders taak betekenis.

We werken aan een gedeelde visie.

Niet door instructies te geven maar door informatie te delen, samenwerking te bevorderen en door vrijheid te scheppen, stellen we elkaar in staat om onze eigen weg te gaan om doelen te bereiken. 

Transparantie

We beschouwen machtsspelletjes als verspilling van tijd en energie.

We creëren en ondersteunen transparantie op alle niveaus.

Zo komen er mooie dingen tot stand. Macht staat flexibiliteit en succes in de weg. Bij samenwerken is bekwaamheid belangrijker dan hiërarchie.

Kracht

We zijn gemotiveerd om mooie resultaten te behalen.

We doen ons werk met liefde en plezier, dus valt de weg naar succes ons niet zo zwaar. We moedigen ook anderen aan om te presteren, en zo versterken we elkaar. We zijn ervan overtuigd dat onze collega's elke dag hun beste beentje voorzetten, elkaar daarbij ondersteunen en elkaar helpen waar dat kan.


Succes

Om te bepalen hoe succes eruitziet en hoe dat bereikt kan worden, maken we gebruik van gemeenschappelijke doelovereenkomsten. Daarbij is de relatie, dat wil zeggen het volgende realiseerbare (haalbare) succes, doorslaggevend - dus niet de maximale winst. Met dit principe komen mensen in hun eigen kracht te staan en persoonlijk succes behalen.

We beschouwen oprechte erkenning voor geweldige prestaties als het delen van succes.

Succes en trots zijn gestoeld op groei en kwaliteit. Op die manier komen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid na en creëren we zekerheid voor onze medewerkers.

Wanneer wordt u lid van onze TECHNOLIT-familie?  

Maak gebruik van de vele mogelijkheden voor uw carrière en solliciteer direct online. We horen graag van u!

Lid worden van de TECHNOLIT-familie

Code of Conduct - gedragscode

In onze Code of Conduct, onze gedragscode, beschrijven we welke waarden we belangrijk vinden en hoe we nu en in de toekomst met u willen samenwerken. We willen waarden integreren in onze gemeenschappelijke waarden.

Met onze gedragscode verplichten we ons ertoe om ons op altijd en overal aan de geldende wetten te houden, ethische waarden te accepteren en duurzaam te handelen.

Meer informatie over onze Code of Conduct

Firmengeschichte

Geschiedenis 
van bedrijf

Leer meer
Unsere Kunden

Ons 
klantenbestand

Leer meer
Unsere Werte

Waarden van 
onze medewerkers

Leer meer
Zukunftsvisionen

Visies op 
de toekomst

Leer meer
Soziales Engagement

Sociaal 
engagement

Leer meer